Jan twijfelt aan zelfstandigheid

De brief die Jan schreef over het al dan niet zelfstandig lopen met Marit en de mogelijkheid die hij openhoud bij het niet doorgaan daarvan geeft ons als overeind blijvende oude hap nog veel stof tot praten. eindeloze wandeluren kunnen daarmee worden gevuld
Theo

2 thoughts on “Jan twijfelt aan zelfstandigheid”

  1. Dat twijfel soms niet onterecht hoeft te zijn, nog even afgezien van de oorzaak daarvan, heeft zich vandaag wel bewezen. Ik had al enkele weken geleden mijn dochter op het hart gedrukt dat enige voorbereiding op de (eerste!) 24-uurs onontbeerlijk is. Vandaag heeft dit geculmineerd in haar besluit om het in ieder geval eerst nog eens een jaartje aan te zien. Ik respecteer dit besluit.

    Nu heb ik natuurlijk geen ploeg tenzij mijn plekje nog steeds vrij is en jullie mij alsnog barmhartig willen opnemen in de zo knusse en gezellige omgeving van de Oude Hap
    Jan :?

Comments are closed.