Jan Koopt Nieuwe Schoenen!

Voor hen die dit nog niet wisten of vergeten waren: Jan’s reputatie als OudeHapper is vooral te danken geweest aan een prima stel supergoedkope en ooit op het allerlaatste moment aangeschafte schoenen van de ‘Hengelose Marktkoopman’ (fl. 25.00). Deze schoenen zijn inmiddels een jaar of drie geleden ter ziele gegaan. Sindsdien heeft Jan de 24 uurs één keer georganiseerd en weer twee keer gelopen. Het lopen is daarna nooit meer geweest wat het was daarvoor. Vandaar dat Jan de afgelopen zaterdag nieuwe schoenen heeft gekocht speciaal voor de komende 24-uurs. Wijs geworden door de voetproblemen uit het verleden heeft hij het hele weekeinde de schoenen gedragen. Vooralsnog zijn de bevindingen bevredigend te noemen. Weliswaar zijn de vertrouwde geluiden die het paar van de Marktkoopman altijd maakten (links een sis, rechts een kraak) nog niet waargenomen. Dit kan op nieuwigheid duiden.

One thought on “Jan Koopt Nieuwe Schoenen!”

  1. Helaas, Jan had geen kans meer bij de marktkoopman te winkelen. De laatste verkoop van de koopman was nogal drastisch. In mei 2003 stond de volgende advertentie op het web:
    Artikel : Winkelruimte
    Te koop De mooiste winkel van Hengelo (sinds 1953) + kantoorruimte (campingart. werk,- regen,- militairekleding) 610 m2 + parkeerruimte nabij centrum (ook eventueel naast gelegen woning te koop, alles te overleggen) Reden: leeftijd

Comments are closed.