Jan’s nieuwe schoenen groot succes!

Jan’s nieuwe schoenen bleken tijdens de meeting van de Afdeling West een groot succes! Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden:

Niet voor niets verwacht hij de tocht deze keer zonder problemen af te ronden.

3 thoughts on “Jan’s nieuwe schoenen groot succes!”

  1. Bleken jan’s schoenen een succes door hun uiterlijk voorkomen,of door hun uitmuntende geschiktheid voor hun primaire doel (veronderstel ik ) , blaarloze ondersteuning tijdens lange wandelingen? Ze zien er inderdaad uit alsof ze aan beide doelen voldoen ,(ook uiterlijk indruk wekken!) Om van te likkebaarden , prachtig gewoon.Wie weet mag ik ze binnenkort eens in het echt zien of zelfs aanraken???

  2. De schoenen stralen onverzettelijkheid uit! Ik weet zeker dat ze ons (waarmee ik ook zeker de Vette Hap bedoel) zullen inspireren tijdens de komende tocht.

  3. Na dit schoeisel aandachtig te hebben bekeken, en te hebben geanalyseerd, hebben wij besloten dat dit schoeisel inderdaad naar believen zal functioneren tijdens de grote klus die nu niet meer lang op zich laat wachten. Maar, let wel, ookal is het schoeisels nog zo resistent tegen invloeden van buiten af, het zijn juist de invloeden die binnenin het pH in dusdanigheid doet dalen, die er toe doen tijdens deze ontbering…
    m.v.g.
    directie der D.V.V.D.D.V.D.E.M.B.B.M.W.

Comments are closed.