PJ krijgt geen eerste brief

Is de belangrijkste brief van het jaar werkelijk onjuist geadresseerd? De rest van de happers toonde hem vol trots tijdens de gisteren gehouden evaluatiebijeenkomst – Jan had hem nog net uit het oud papier gevist – maar PJ heeft hem nog niet ontvangen. Waarschijnlijk is zijn nieuwe adres ondanks de in februari manmoedig aan de D.V.V.D.D.V.D.E.M.B.B.M.W doorgegeven adreswijziging niet goed in de administratie van Le Gala du demi-lune XLII terecht gekomen. Slaat de franse slag nu al toe bij de organisatoren?

Binnenkort in het weblog een analyse van de Eerste Brief en meer over de plannen van de Oude Hap voor de 24-Uurs van 2006. Vragen over de tocht kun je per email aan de organisatoren richten: stuur een mailtje aan lelongmetragetrestrespetit@home.

One thought on “PJ krijgt geen eerste brief”

  1. Ach je bent niet de enige die geen brief gekregen heeft.
    Ik persoonlijk wel maar ik heb al van meerder kanten gehoord dat de briefverspreiding het laat afweten. :?

Comments are closed.