Vliegende Schapen Op Eigen Benen

De Oude Hap is klaar voor het grote Gala du Demi-lune XLII! Na de succesvolle oprichting van Ici Les Mecs s.a. staat nu ook de spinoff van de Hap ‘Les Moutons Volants’ in de startblokken. Monsieur (Brian) Trubshaw (alias Jan van Spijker) staat garant voor de succesvolle productie van Les Moutons Volants.

Na een turbulente start staan alle neuzen bij les vieux mecs in dezelfde richting. Des mecs ou des moutons, het is alleen nog maar de vraag wie van de twee de hoofdprijs op het gala in de wacht zal slepen! Kenners vermoeden dat de grotere knowhow en diepgang, om maar te zwijgen van de sterke hoofdrolspelers, de doorslag zullen geven. Voorlopig zien zij de spinoff Les Moutons Volants als een sterke runner-up. Hun geld zetten ze op Ici Les Mecs!

One thought on “Vliegende Schapen Op Eigen Benen”

Comments are closed.