Jaren 60 en 70 goed vertegenwoordigd

In het deelnemersveld van de 24-Uurs zijn de jaren 60 en 70 nog steeds goed vertegenwoordigd. Dertig jaar na dato loopt er een groot aantal HHG-ers die toendertijd aktief betrokken waren bij de Hendrik Hudson Groep mee met de 24-Uurs. Dit jaar zijn er -voorzover nu bekend- drie groepen met oudjes uit die tijd aangemeld:

Pas Perdu met Jakob Schoonhoven, Paul Versluis, Paul Winters en Andre Bolt
Ici Les Mecs! s.a. met Ineke Kardolus, Theo Fortgens, Willem Jan Westerholt, Rob van Zon en PJ Roos
Les Moutons Volants met Jan van Spijker en Wouter van Spijker

Er zijn natuurlijk afvallers in deze leeftijdsgroep. Vier jaar geleden liep Wienand Dassen nog mee, twee jaar geleden voerde Wim Somsen als lid van de Vette Hap het hoogste woord en vorig jaar was Paul Tempelaar nog een van de smaakmakers bij hetzelfde gezelschap…