Oude Hap aangemeld voor gala

We zijn er weer allemaal bij op 11 en 12 februari! Theo schrijft aan de secretaris-generaal van het grote gala:

Bonjour,
nos voulons participer a la Gala du demi-lune XLII.
Nous pensons que c’est XLIII.
mais quesque c’est un numero.
Ici Les Mecs s.a.

En verder: we gaan natuurlijk voor de hoofdprijs. Ici les Mecs!

One thought on “Oude Hap aangemeld voor gala”

  1. Veel succes en…..ja ook wij zullen weer gaan participeren , en dus gaan we elkaar weer zien , maar zal er ook competitie zijn? Raakt PasPerdu van de weg zonder de sturende krachten van de erkende regiseur P.Tempelaar en mogelijk (maar zeker nog niet zeker ) het missen van de stuwende krachten van W.(rode baron?)Somsen? Wij hebben er alle vertrouwen in om ons in een prijsrijke positie te manouvreren met de talenten die er wel weer bij zijn .Te weten A.H. (bollie)Bolt , De Paulen versluis – en winters en jakob schoonhoven.

Comments are closed.