Einde nabij voor Ici Les Mecs! s.a.

Per 1 maart stopt de Oude Hap met Ici Les Mecs! s.a. De Mecs hebben zich waardig geweerd, maar het is mooi geweest. De samenwerking tussen Mecs en Google is niet geworden wat het had kunnen zijn. In totaal is er 37 dollarcent verdiend omdat er 4 x geklikt is op een google-advertentie. Dat is te weinig. Ook de opbrengsten tijdens het Gala du demi-lune vielen tegen. En, de allerbelangrijkste overweging, filmmaken is geen kernactiviteit van de Oude Hap. Volgend jaar is er weer een 24-Uurs, en wie zal zeggen wat we dan gaan doen? Zeker geen film maken…

One thought on “Einde nabij voor Ici Les Mecs! s.a.”

  1. Hallo PJ, e.a. leuk, al die berichten die mij weer een jaar of … terugwerpen in de tijd, ja, ik weet, dit klinkt oudbollig. Ik was aan het googlelen en kwam jullie namen tegen, ga zo door met deze berichtgeving en wie weet sluit ik mij nog is aan bij de vrienden van de HHG,
    groet, Ronald Willering

Comments are closed.