Tellen, spellen en XLII

Het afgelopen weekend is in ieder geval een van de kleine raadsels rond het Gala du Demi-Lune XLII opgelost. In een reactie op het weblog stelde Wouster dat de Oude Hap niet goed begrijpt waarom er sprake is van XLII en niet van XLIII. In werkelijkheid, zo bleek tijdens de tocht, begreep Wouster het niet! Het vermoeden, op 24 december uitgesproken in het Oude Hap weblog, dat er sprake is van gebrekkig tellen en spellen blijkt waar te zijn. “Niet iedereen in onze organisatie kan tellen”, zo verklaarde een woordvoerder van het gala na afloop van de tocht.

2 thoughts on “Tellen, spellen en XLII”

  1. Ware het niet, dat Wouster dat misschien wel bedoelde….
    Hoofdreden was daarnaast sowieso om te proberen anderen aan te zetten tot zoeken op Google, naar iets dat met de teling te maken zou kunnen hebben, terwijl in werkelijkheid Wouster zelf ook geen idee had…
    Zo te zien is hem dat gelukt :P 8)

  2. Tikkie te gemakkelijk, Wouster ;) Als je iets meer rondkijkt op dit weblog zie je dat alles keurig opgezocht wordt…

Comments are closed.