Vliegende schapen aan de grond?

Gaat het wel goed met de Vliegende Schapen? Het weblog van Les Moutons is blijven steken op 8 januari, en was toen gewijd aan het al dan niet beschikbaar zijn van de site van Ici Les Mecs! Mooi onderwerp, maar het heeft niet veel te maken met het schaapsgewijs doorklieven van het luchtruim.
Misschien is het een goed idee om nieuwe schapen te casten voor hun korte film op het Gala. We hebben er een paar gevonden die er wel zin in hebben. Vooral schaap Teun voelt wel voor een avontuurtje in de lucht!

One thought on “Vliegende schapen aan de grond?”

  1. Helaas, zelfs Google is de ‘Moutons Volants’ al bijna vergeten. Zoek met moutons volants als zoekterm en je vind niets. Het maakt niet of op het internet, bij nederlandse pagina’s of bij pagina’s uit Nederland zoekt. Je vindt alleen het Oudehap Web-log waarin de moutons vanzelfsprekend nog steeds een belangrijke rol spelen.

Comments are closed.