Buurvrouw Rietman druk met koffie en thee

Nog steeds heeft Buurvrouw Rietman zich niet ingeschreven voor operatie Digital Domination. Central Command vraagt zich af of het er nog van komt. Wel meldt Boris in een reactie dat er aan gewerkt wordt. Buurvrouw Rietman heeft – zo stelt Boris – het afgelopen jaar doorgebracht met koffie drinken en bezinning. Ook zijn leden van de Buurvrouw gesignaleerd in een locale enigszins duistere Hengelose club. Insiders menen dat de eens zo geliefde Buurvrouw zich beter op de snel naderende 24-uurs kan concentreren…

One thought on “Buurvrouw Rietman druk met koffie en thee”

  1. Buurvrouw Rietman heeft de koffie op en heeft de eerste oefen strijd gestreden en gewonnen. Ook dit jaar gaan wij de strijd aan in een, inmiddels, historische bezetting. Taskforce Rietman heeft zich wel degelijk aangemeld voor operatie Digital Domination, echter is dat nog niet aangekomen bij Central Command. Waarschijnlijk heeft de DOS-aanval van heden morgen daar toch iets mee te maken gehad. See you 10022007, TR OUT!!!

Comments are closed.