Central Command bezorgd over inzet

Tot dusver hebben zich, zo is te zien op de website van Digital Domination, slechts zes teams ingeschreven voor de komende 24-Uurs.
De oorzaak is onduidelijk. Zo heeft Buurvrouw Rietman zich naar eigen zeggen ingeschreven – dit is nog onzichtbaar op de ‘Units’-pagina van Digital Domination. En het blijkt dat Central Command zich grote zorgen maakt. Vandaag liet Thijs Geertsema het digitale masker een ogenblik zakken. In een mail vraagt hij op bezorgde toon een ieder die dit nog niet gedaan heeft zich alsnog in te schrijven. ”Mocht u nou zin hebben om weer mee te lopen, twijfel dan niet en geef u op op de site onder het kopje Enlist…
Dit advies snijdt natuurlijk hout: doe mee aan het digitale loopfestijn! Blijft het feit dat er een ernstige inbreuk is gepleegd op de eerder door Central Command aanbevolen waakzaamheid. Het niet-geencrypte mailtje zal op diverse dubieuze plekken met meer dan normale aandacht zijn gelezen! Het valt te hopen dat Operatie Digital Domination niet bij voorbaat al opgeblazen is.

One thought on “Central Command bezorgd over inzet”

  1. Hedenavond omstreeks 20.30 uur Easteren Dutch Standart Time bleek de DD site te zijn weggedrukt door een groene site genaamd Maartens homepage.

    Inmiddels is de DD site weer beperkt zichtbaar maar de opgegeven units kunnen b.v. niet worden opgeroepen.

    Het moge duidelijk zijn dat er op dit moment dingen gaande zijn die ons aansporen tot grote oplettendheid.

Comments are closed.