Oproep Central Command succesvol

De oproep van Central Command heeft succes gehad. De afgelopen week hebben drie groepen zich alsnog ingeschreven: de jonge hap, Task Force Rietman en Jij?

De inschrijving van Task Force Rietman roept de nodige vragen op. Hebben deze veteranen zich werkelijk pas deze week ingeschreven of is het waar wat Boris zegt – is de hele gang van zaken doorgestoken kaart?

Verder vragen de Oude Happers zich af wie zich deze keer verschuilt achter het label jonge hap… In het verleden is dit label wel vaker gebruikt door overmoedige jongelui. En de groep Jij? stelt een vraag zonder antwoord. Of is dit een versluierde oproep van Central Command aan twijfelaars om zich alsnog in te schrijven?

Het blijft de komende weken noodzaak alle informatie op zijn waarde te schatten, en te behouden wat waarde heeft, zoveel is duidelijk…