Website DD opnieuw belaagd

Opnieuw is de server van Digital Domination getroffen door een Denial of Service Attack. Vanmorgen rond half negen uur was  de website www.digitaldomination.nl meer dan een uur niet te bereiken.

Waar eerder nog getwijfeld werd of het om onkunde bij de door Central Command aangestelde beheerders ging, staat nu vast dat het om een aanval van de Japanse Yakuza ging. Wellicht hebben zij het gevreesde NHA (Nippon Hacker Attack) ingeschakeld. Het lijkt erop dat Central Command niet in staat is zo’n aanval adequaat af te slaan. Dit voorspelt niet veel goed voor de komende operatie, aangezien deze juist gebaseerd is op de fictie dat de door Central Command aangestuurde units de tegenstander digitaal kunnen overheersen…

Oudehap/ATINCO beraadt zich op te nemen maatregelen. Het is niet voor niets dat Jan ‘Oudehapper’ van Spijker, ATINCO/CommEx voor Operatie Digital Domination, de DOS-aanval opmerkte lang voordat er bij Central Command alarmbellen gingen rinkelen!