Database Central Command gehackt door Yakuza

Ondanks ernstige waarschuwingen van de Oude Hap is de database van Central Command gisteren gehackt door een Yakuza Intel-commando. De dienstdoende systeembeheerder Thijs wist niet beter te doen dan Jan ‘Oudehapper’ van Spijker en PJ op een zwarte lijst te plaatsen…

Dit terwijl zowel Jan als PJ Central Command het allerbeste en -niet te vergeten- de nodige nederigheid bij de uitvoering van hun belangrijke taak hadden toegewenst. Vooralsnog lijkt het erop dat de Yakuza meer garen spint bij hun ‘digitale dominantie’ dan de goedwillende executives van Central Command. Het is goed dat er het komende weekend een aantal door de wol geverfde units aan de start zullen staan. In feite is dat de enige hoop dat de gevreesde polonium-transactie voorkomen kan worden!