Op naar Ommen!

De 24-Uurs begin niet in Aalten, niet op de Holterberg, zelfs niet in Usselo: we gaan naar Ommen. Afgelopen donderdag 8-2 heeft de Ijsvereniging De Doorloper tijdens de extra Algemene Ledenvergadering toestemming gegeven voor het gebruik van de faciliteiten. Dit scheelde overigens maar enkele stemmen, zo meldt Jan “Oudehapper” van Spijker die onder het doorzichtige pseudoniem ‘Jan Spijkers’ de vergadering bijwoonde. Het argument dat er dit jaar weinig te schaatsen valt gaf de doorslag.
Jan wees overigens direct op de 24-UUrs van 1987, getiteld ‘De Friesche Doorloper’ waarin de HHG-scouts deelnamen aan een echte elfstedentocht!

Central Command geeft als plaats en tijd:

N52°30.698 E6°24.876
Ijsvereniging de Doorloper Ommen
Het Laar 2
7731AV Ommen

Mission time;
18.00 10-02-2007 GMT+1

Parking; please park car@ side of the road.