Twijfels over winnaars

Heeft de Yakoeza alsnog operatie Digital Domination geinfilteerd? Zolang Central Command geen duidelijkheid verschaft blijft het gissen. Vragen genoeg in ieder geval over het winnende team Delta Lima. Het succesvolle team ontbreekt bij de inschrijvingen zoals bekendgemaakt op de Digital Domination Site. De inschrijving was per 31-1-2007 gesloten zodat Central Command voldoende tijd had de deelnemers te screenen. Waarom is hier vanaf gezien bij het team Delta Lima? Zolang Central Command hierover geen 100% duidelijkheid verschaft zullen de vragen blijven. Wanneer er binnen de organisatie geen transparantie is zullen beschuldigingen van corruptie en infiltratie moeilijk te weerspreken zijn. Met name voor Task Force Rietman moet het zuur zijn wanneer hun overwinning deels door de Yakuza gestolen blijkt!