De agenten begeven zich op weg

Na de duidelijke uitleg van de kameraad-kolonels begeven de agenten zich op weg, op jacht naar de russische plutoniumsmokkelaars. In de loop van hun avonturen zullen ze zich herhaaldelijk moeten voordoen als rasechte Sovjet-Russen. Vandaar dat het eerste deel van hun tocht is gewijd aan de russische taal en cultuur. Zonder dat zij dit nu reeds beseffen zal deze kennis van vitale doorslaggevendheid blijken te zijn in hun confrontatie met de westerse plutoniummaffia.

Het is nog volkomen onduidelijk wat de agenten met het ‘One-Time-Pad’ aan moeten vangen.

 Wist u overigens dat …

Plutonium genoemd is naar de hond van Mickey Mouse en dáárom als Pu in het periodiek systeem der elementen verschijnt?

This entry was posted in Opdracht. Bookmark the permalink.

Comments are closed.