Terugblik

 

Pascal van den Bos, voorzitter van de groepsraad van de Hendrik Hudson Groep, sinds jaar en dag deelnemer aan en organisator van de 24-uurs, liep mee. Hij blikt terug en kijkt vooruit naar volgend jaar, wanneer de Hudson Groep het 75-jarig bestaan viert.

 

Beste organisatoren,

Met moeie voeten en nog wat stijve spieren wil ik graag de Oude Hap en alle andere medewerkenden bedanken voor een puike 40e 24-uurs. Een oefening die van het begin tot het eind goed in elkaar stak. Een goed doordacht thema waar de oude BP blij mee zal zijn en "back to basic" routetechnieken. Jullie hebben een tocht georganiseerd die voor een ieder goed te doen was. Ondanks de vele technieken en verwijzingen naar "de oude doos", waren er veel leuke nieuwe technieken toegevoegd. Ik noem de visualisatie, het route-voelen en het begin waaruit bleek dat samenwerking moeilijk is.

Het stampottenbuffet deed velen goed en zorgde voor een goede ambiance om herrinneringen op te halen of om je optimaal voor te bereiden op dat wat komen ging. Het weer werkte ook zeer goed mee, een heldere nacht en een volle maan. Kortom alle ingrediënten voor een geslaagde 24-uurs oefening.

 

De 24-uurs is een traditie binnen de HHG waar we trots op mogen zijn. 40 jaar lang komen elk jaar van heinde en verre (oud) leden en andere enthousistelingen bij elkaar om een weekend flink af te zien. Ik hoop dat de komende 40 jaar dit ook zo zal zijn. Het komende jaar viert de HHG zijn 75 jarig bestaan. Op 14 mei 1929 is de HHG mede opgericht door de vader van één van de fundamenten van de Oude Hap, dhr. Van Zon. Nu 75 jaar later is de groep nog springlevend. We hopen dit feest met vele 24-uurs lopers te vieren. Zij krijgen zeer zeker bericht van al wat komen gaat. De 41e 24-uurs, in het jubileum jaar, zal georganiseerd worden door de "buurvrouw Rietman groep" Ik wens hen veel succes en genoegen toe tijdens het organiseren.

Nogmaals een compliment aan alle organisatoren en 40 x een stevige linker.

Tot en volgend jaar tijdens de 24-uurs of tijdens een jubileum activiteit,
Namens de Hendrik Hudson Groep,  


Pascal van den Bos

Tijdens de tocht, 5 uur 's morgens: Pascal van den Bos zingt een postmodern lied. 

Mijn 24-Uurs

15/16 februari 2003
 40e HHG 24-Uurs

www.oudehap.nl