Bed Boys kloppen S. Lot en Zonen!

Zaterdag en zondag waren geen vrolijke dagen voor de H.H.J.K.E.T.L.N.I. bank en de firma S. Lot en Zonen. Het is nog niet terug te vinden op de website van de D.V.V.D.D.V.D.E.M.B.B.M.W. (De Vereniging Van Dieven Die Vinden Dat Er Meer Banken Berooft Moeten Worden) maar de fraaie kraak van de Bed Boys zal bij bank en sleutelaars nog heel wat stof doen opwaaien.
We gunnen D.E. Urbeuker en zijn trawanten een korte pauze maar hen kennende zal het verenigingsbestuur van de D.V.V.D.D.V.D.E.M.B.B.M.W. de volledige uitslag van de strijd tegen de bank ongetwijfeld binnenkort publiceren.

4 thoughts on “Bed Boys kloppen S. Lot en Zonen!”

 1. Deze fraaie kraak afgelopen weekend was zeker niet mogelijk geweest zonder de allianties met verschillende andere boevengildes. Vooral de vluchtweg samen met The Bad-Tricks heeft veel goede herinneringen achter gelaten, we hebben daarbij zowel de blauwe jassen als de mede krakers ontweken. Het was een fortuinlijke kraak, het eiland is al in bestelling!

  nogmaals hulde aan de organisatie! 8)

 2. Om de definitieve uitslag objectief en zuiver te kunnen bepalen dienen natuurlijk alle ongeopende noodopdrachtenveloppen eerst bij de organisatie binnen te zijn. De enige reden waarom de Oude Hap ze nog niet hebben verstuurd is het ontbreken van het juiste postadres. Gaarne opgave hiervan…

 3. Deze kunnen verstuurd worden naar:

  Wouter Eijkelenkamp
  Meervalstraat 4
  7559BK Hengelo

  In ieder geval is het zo dat openen van noodenveloppen alleen maar kan leiden tot minpunten. het ongeopend laten levert geen extra punten op. In het geval van de oude hap zouden zij dus alleen nog maar lager kunnen eindigen dan de huidige 9e plaats.

Comments are closed.