De laatste brief – het zit er op

(op woensdag 28 februari verstuurd aan alle contactpersonen van de deelnemende teams)

Beste …,

Voor de laatste keer een mailtje met afzender wito2018@oudehap.nl! Aan alles komt een eind…De WinterTocht van 2018 zit er allang weer op. Namens de complete organisatie bedankt voor alle inzet en enthousiasme! Wij hebben er in ieder geval veel plezier aan gehad.
De website WiTo2018 blijft in de lucht als onderdeel van oudehap.nl, en wel als http://oudehap.nl/24Uurs2018/.
Route, uitslag en allerhande meer of minder belangrijke zaken zijn daar terug te vinden.
Rest nog één vraag. Als je medelopers het leuk vinden volgend jaar weer een uitnodiging te krijgen, reply op deze email en voeg hun emailadres toe. Dan heeft Groepje Geel Buurvrouw Rietman die volgend jaar de tocht organiseert een goed begin voor het versturen van de eerste uitnodiging.

 In ieder geval tot volgend jaar!

PJ
ex-secretaris van het District

QR Langs de route

Langs de route de laatste resten van de Wito 2018. Hier vind je de tien teksten zoals gepresenteerd tijdens de tocht. Soms goed af te lezen, soms onzichtbaar of te scannen. Hier een tiental voorbeelden. In werkelijkheid waren het er 130.


Najato-quiz 1973 met antwoorden NIEUW in 2018

Er is 35 jaar naar uit gezien maar daar is hij dan:

De NaJaTo-Quiz 1973 met (bijna) alle antwoorden!

Met een toelichting waarin je terugvind op welke manier de beoordeling van de antwoorden heeft plaatsgevonden in 2018. Dat zorgde in 1973 voor minder problemen dan nu. Aan de andere kant, in 2018 was het paradoxaal genoeg eenvoudiger de vragen te beantwoorden dan in 1973. Dat blijkt wel uit de antwoorden van de Dassen van Ait Vedan. Voor de liefhebbers: in de encyclopedie vind je iets meer achtergrond bij de Najato-Quiz van 1973.

 

Uitslag gehackt???

De uitslag is gehackt! In plaats van het oorspronkelijke spreadsheet met de zorgvuldig berekende uitslag stond er enkel nog een enkel linkje in de grote archiefmap:

http://bit.ly/2EEnFDc

Gelukkig vonden we een nog net leesbare foto van de oorspronkelijke uitslag:

De vraag is wel hoe betrouwbaar deze uitslag was! Misschien was de oorspronkelijke uitslag ook al bewerkt door de gevreesde Wiro208-hackers. We zullen het nooit weten!

Maar wat vast staat is dat er ook dit jaar weer waardige winnaars naar voren zijn gekomen!!!

Proficiat Hertogin van Rotterdam

en Proficiat ScoTwi!!!

Het zit er weer op!

De WinterTocht 2018 is tot een goed einde gebracht.

Het begon gistermiddag om 6 ’s middags op zaterdag 17 februari in de Hudson blokhut aan de Topweg in Hengelo. En rond half 10 ’s morgens zondagmorgen trok iedereeen tevreden huiswaarts.

Tussendoor was een prestatie van jewelste geleverd! Negen teams legden tussen de 32 en de 40 km volgens de route (nou ja, bijna dan!) af en wisten in goede gezondheid op het eindpunt te arriveren. Afgezien van enig ongemak zoals een blaar of een stijve spier.

 

Puntjes op de I

Het einde is nog lang niet nabij! En de laatste loodjes laten nog even op zicht wachten! Het is nu tijd voor de gevreesde Puntjes op de I!!!

En wel hierom! Hoe zat het ook alweer met Vertrekpunt + Vertrektijd?

Denk er aan dat jullie altijd online moeten zijn! Vergeet de powerbank niet en houd hem opgeladen droog en warm!

Bedenk dat je coördinaten altijd om moet kunnen zetten in een locatie. Gebruik hiervoor gps of smartphone.

En hoe zit het ook alweer met vos en vossenjacht? En hoe zit dat ook alweer met het morseseinen? En wat was er aan in de hand in september 1973?

We gaan er helemaal voor! Problemen zijn uitdagingen en we geven er een klap op! Tot ziens bij de WinterTocht 2018 en laat je niet hacken!

Het District

Inschrijving GeReActiVeerd

Het anti-hack team van het District heeft de Inschrijving van de rand van het ravijn weggesleept en met succes GeReActiVeerd ! De WordPress-code bleek geïnjecteerd met SQL-obstructies waartegen alleen Anti Hack Q-script bleek te werken. Rest de vraag waar deze obstructies vandaan kwamen. Het onderzoek loopt! Er is wel degelijk een verdenking. Maar vooralsnog hebben we het liever over De WinterTocht en de prachtige wandeling die ons te wachten staat! Schrijf je NU in! 

Inschrijvingsformulier nu al gehackt!

Inderdaad, het inschrijvingsformulier is gehackt! Door wie en waarom is totaal onbekend! In een webbrowser zoals Chrome werkt de knop Inschrijven niet meer. We werken hard aan een oplossing. Er zijn twee mogelijkheden om toch snel in te schrijven:

  • Via een browser op een  smartphone (op iPhone of Android) werkt de inschrijfknop wel.
  • Door een schermafdruk te maken van het inschrijfformulier en deze op te sturen aan wito2018@oudehap.nl. Ook dan komt alles goed!