Oude Hap 2000++

De 24 Uurs van 2000

24 Uurs 2000

Referenties

Voor de achtergronden van deelname van De Oude Hap 2000++ wordt in de eerste plaats verwezen naar het uitgevoerde Toepasbaarheidsonderzoek. In dit onderzoek is een aantal van de redenen voor het pre-advies tot deelname aan het UNCERP-congres opgenomen. Tevens wordt naar een aantal bijdragen van gelieerde instellingen verwezen. Succesvolle implementaties van morfogenese en -in het bijzonder!- morfolutie hebben bij talloze nationale en internationale instellingen plaatsgevonden. Tegen de Draad heeft o.a. geadviseerd en geimplementeerd bij Hoogovens, DAF, Fokker Aerospace en de Provincie Zuidholland. Internationaal is ondersteuning verleend aan o.a. Barings Bank, de Europese Commissie, Nissan en de NASA.

De volgende instellingen hebben bijgedragen en/of samengewerkt met De Oude Hap 2000++ tijdens zijn activiteiten voorafgaand aan de inschrijving:

Research                Godfrey Darwin University, Capetown
Matrixtechnologie            Pseudologisch Instituut Amsterdam
Project Management Drs. Jaap Newton Instituut
Wetenschappelijk Adviezen Arthur Sheldrake Institute For Advanced Morphogenetics
Relatie Engineering Twentsche Morph B.V.
Juridisch Adviseur This World Must Go Legal Ltd
Strategische Relaties        Hubert S. Truman Center For Strategic Assesments
Zo÷logics   H. Portielje Laboratorium

Tegen de Draad Research & Development heeft hierbij voor de noodzakelijke coordinatie tussen De Oude Hap 2000++ en de diverse wetenschappelijke instituen gezorgd. Zonder Drs. Jaap Newton en zijn attente staf was het allemaal niet gelukt. Bedankt Jaap!