Vragen over vroeger

De wandelschoenen staan rustig in de kast te wachten op volgend jaar, de voeten zijn de kilometers al lang weer vergeten en het hoofd zoekt, ja wat zoekt het hoofd?
Tijd om het EBNA 24-Uurs overzicht weer eens te raadplegen. Misschien is het tijd om dat overzicht een nieuw kleurtje en een nieuwe layout te geven.
Maar voordat het zover is kan er nog een ontbrekend gegeven ingevuld worden. In het overzicht ontbreekt n.l. bij de 24-Uurs van 2001, de door de HHG-stam georganiseerde talentenjacht “Wizard & Coast”, de lokatie. Waar liepen we toen ook alweer? Ik moet bekennen dat ik het vergeten ben, en ook in het machtige EBNA Archief is niets terug te vinden dan een paar verfrommelde opdrachten. En, om het nog droeviger te maken, ik weet ook nog dat een van de organisatoren me al eerder op het manco gewezen heeft… en zelfs die aanwijzing heeft niet geholpen! Wie het weet reageert op dit item of stuurt een mailtje aan pj@oudehap.nl, dan kan het overzicht 100% gecompleteerd worden.