24 Uurs begint veelbelovend

A.s. vrijdagavond maakt de D.V.V.D.D.V.D.E.M.B.B.M.W. op hun website bekend waar het startpunt van de 24-uurs is. Bij voorbaat kan al worden gesproken van een veelbelovend begin van deze 24-uurs. Met een fraaie, door de organisatie vaak bijgewerkte site en een doortimmerd verhaal belooft de tocht een klassieker te worden. Nu nog hopen dat de belofte waar wordt gemaakt met een even mooie route en opdrachten in stijl. Aan de 17 (ZEVENTIEN!) deelnemende teams zal het niet liggen. Alle grote namen doen mee: Sjokkers, Groepje Geel, Buurvrouw Rietman, Raiders of the Lost Bataaf, de Oude Hap… en – bijna vergeten – de Vette Hap – Aan de eindstreep wordt er afgerekend!

7 thoughts on “24 Uurs begint veelbelovend”

  1. Wis en waarachtig, een waar woord is wat PJ spreekt. Ik denk dat het woord klassieker nog niet goed genoeg uitdrukt wat voor een knaller het evenement gaat worden. En als alles volgens plan gaat, de politie lekker thuis bij de kachel blijft, en iedereen doet wat van hem of haar verwacht word, gaan we ook nog eens weg met gevulde zakken :D

  2. Wis en waarachtig, een waar woord is wat PJ spreekt. Ik denk dat het woord klassieker nog niet goed genoeg uitdrukt wat voor een knaller het evenement gaat worden. En als alles volgens plan gaat, de politie lekker thuis bij de kachel blijft, en iedereen doet wat van hem of haar verwacht word, gaan we ook nog eens weg met gevulde zakken :D

  3. Wis en waarachtig, een waar woord is wat PJ spreekt. Ik denk dat het woord klassieker nog niet goed genoeg uitdrukt wat voor een knaller het evenement gaat worden. En als alles volgens plan gaat, de politie lekker thuis bij de kachel blijft, en iedereen doet wat van hem of haar verwacht word, gaan we ook nog eens weg met gevulde zakken :D

  4. Wel om den donder, de constatering van D.E.urbeuker is treffend. Deze tocht zal nog langs in ieders geheugen blijven staan :D

  5. Hopende dat de firms D.E. Urbeuker komend weekend niet zoveel in herhaling zal vallen :P

  6. Bijna vergeten , maar toch nog (net) aanwezig in het oude hap lange termijn geheugen. We zullen binnenkort kunnen zien of het korte termijn geheugen der oude happers nog vitaal is. De vette happers verschijnen in afgeslankte vorm aan de “wis en waarachtig wel om den donder nu al bijna (hoewel toekomstig) klassieker”, Wim S. zal namelijk op zondag om strategische redenen in het Amsterdamse bos aanwezig zijn , maar dit zal geheel los staan van de vette hap aktiviteiten dat weekend. Of wij door deze afslanking aan (daad-)kracht ingeboet hebben zal moeten blijken. 8)

Comments are closed.