De voorzitter schrijft ons…

Hoe lang doet een brief uit Hengelo er over om Amsterdam Noord te bereiken? Als het niet tegenzit drie weken. Op 9 oktober schreef Pascal van den Bos, voorzitter van de groepsraad van de Hudson Groep, een brief. Op woensdag 2 november bereikte deze brief het kantoor van de Sectie West van de Oude Hap in Amsterdam Noord. Maar de inhoud maakte veel goed. Pascal schrijft o.a.:

Iedereen die de Hudson een warm hart toedraagt kan lid worden van de vrienden van de Hudson/Sint Joris. Je bepaalt zelf in hoe verre je actief wilt zijn en/of je de groep zo nu en dan actief wilt helpen. We vragen een kleine bijdrage van 25 euro. Hiervoor krijg je 3 a 4 keer per jaar ons groepsblad Wel & Wee, de jaarlijkse informatiegids van de groep, een uitnodiging voor het jaarlijkse Vretmoalke in januari en je wordt op de hoogte gehouden van allerlei activiteiten.

Meld je aan of vraag meer info bij hendrikhudson@home.nl, en vermeld Vrienden van de Hudson. Doe dit voor 1 december, zo vraagt Pascal.
Een loffelijk initiatief. Als toekomstig Vriend van de Hudson geeft de Sectie West alvast ongevraagd advies aan de Hudsongroep: zorg ervoor dat de website weer eens geactualiseerd wordt. Meldt iets over het nieuwe initiatief! Juist oud-leden en andere geinteresseerden kijken zo nu en dan op www.scoutinghendrikhudson.nl, dat werkt voor hen minstens zo goed als een jaarlijkse informatiegids.

Één reactie op “De voorzitter schrijft ons…”

  1. Beste Oude Happers :D,

    De kloof tussen Oost en West is nog steeds groot, de mannen en vrouwen van de post zien de IJssel nog steeds als een niet te onderschatten hindernis.
    Op de website zal binnenkort ook van alles te vinden zijn over de VvdH met wellicht ook een link naar dit fameuze weblog. Onze webmaster is inmiddels ook bezig met een revisie van de site. Tips zijn altijd welkom!

    Ook namens het jullie welbekende Groepje Geel groet ik U allen.

    Pascal!

Reacties zijn gesloten.