Selectief gebruik lettergrootte roept vragen op

Welingelichte kringen vragen zich af waarom een aantal deelnemers op de dvvddvdembbmw-site een vermelding zonder hoofdletters heeft gekregen. Het gaat hierbij om Michel van den bos, prominent lid van Groepje Geel, de volledige kraak&co (sander koekkoek, siebe golbach, timon scholten, rick koggel) en om Oudehapper jan v spijker. Er wordt nog volop gespeculeerd over de diepere betekenis van de slordige layout. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de overeenkomsten tussen de ‘slachtoffers’ zijn. Opvallend is dat Michel van den Bos als enige een voornaam met hoofdletter heeft gekregen, en dat bij Jan van Spijker het tussenvoegsel drastisch is afgekort.

One thought on “Selectief gebruik lettergrootte roept vragen op”

  1. Een dag nadat dit log geplaatst is zijn de kleine letters al vervangen door hoofdletters. Blijkbaar wordt het weblog ook in inbrekerskringen goed gelezen… :)

Comments are closed.