Tussen schrikdraad en tralie

Het Handboek voor Slimme Dieven dijt uit! Nu met een leestip. We zijn benieuwd naar de literaire en praktische kwaliteiten van K. Raakman. Volgens Google vind je de beste informatie over schrikdraad en tralie op eerste zoekresultaat. Heel interessant.

5226-5451.1 24-01-2005
Het ergste dat een dief kan overkomen, is op heterdaad betrapt worden. Zelfs wanneer u aanwijzingen heeft dat er agenten in de buurt zijn, moet u dit kunnen voorkomen. Voor meer informatie dient u Hoofdstuk 4 van “Tussen schrikdraad en tralie” van K. Raakman te lezen.

One thought on “Tussen schrikdraad en tralie”

  1. Het eerste zoekresultaat bij Google voor “tussen schrikdraad en tralie” is nu natuurlijk het Haplog. De url is aangepast (werkte niet) waarvoor dank aan Jan. :)

Comments are closed.