De foto’s zijn online!

De door PJ tijdens de tocht gemaakte foto’s zijn online! Vanzelfsprekend veel aandacht voor de Oude Hap. Toch zijn de organiserende vereniging en de andere deelnemers niet vergeten.
Voorlopig staan ALLE foto’s in het webalbum. Ze zijn nog niet ge-edit of gefotoshopt. Wanneer de rust bij de Oude Hap is weergekeerd zal dit vanzelfsprekend nog wel aangepast worden, en zal er slechts een bewerkte selectie overblijven.
Voor de kenners: let op de unieke opname (in serie 5) van Jan van Spijker, staand voor Cafe-Camping de Keizer aan de Hellendoornsestraat tussen Hellendoorn en Rijssen. Kenners weten dat de Keizer vroeger “de R” heette en een centrale rol speelde bij het uitzetten van de route van de tocht van 1975.
Neem een kijkje in het webalbum van de 24-Uurs van 2005!

3 thoughts on “De foto’s zijn online!”

  1. Nice pictures!
    Nu is het nog wachten op de foto’s van anderen en de officiele uitslag van de nachtelijke kraak.

Comments are closed.