Revalidatie, volgend jaar

Willem Jan die al in de voorbereiding geblesseerd raakte meldt:
“Het gaat een stuk beter met mij. De hechting is er uit en het gezicht is weer redelijk normaal. Mijn been sputtert nog wat tegen, maar ook een stuk beter.” Hij ziet uit naar volgend jaar.
Volgend jaar loopt de Hap weer met het complete team. Jan zal zijn voeten als vanouds intapen, dit jaar had hij dit nagelaten. Hij rekent er op dat hij dan niet alleen voorafgaand maar ook tijdens de 24-uurs zal profiteren van zijn nieuwe schoenen. Hij rekent er ook op dat zijn blaren tegen die tijd volledig zijn hersteld.
Tenslotte meldt Theo per email: “Nu is mijn vinger nog ongeveer twee keer de normale dikte, de ontsteking is onder controle en gisteren vertelde de chirurg dat ik er rekening mee moet houden dat de vinger nog wel 3 maanden dik kan zijn. Hij is behoorlijk stijf, maar daar moet ik zelf maar aan werken. Dat lukt. Alles is dus weer goed. Het typen geeft alleen wat problemen.”
Theo heeft ons beloofd dat hij volgend jaar in de week voor de 24-uurs geen extreme klussen die zijn gezondheid kunnen bedreigen zal uitvoeren. De rest van de Oude Hap vraagt zich af of hij zich aan die belofte zal houden.

Één reactie op “Revalidatie, volgend jaar”

  1. Als allerlaatste: Rob meldt dat hij twee blaren had. Maar geen last met lopen! Ineke en ikzelf hadden totaal geen last. Waarschijnlijk speelt daarbij mee dat zij de jongste is en ik zulke goede inlegzooltjes had…

Reacties zijn gesloten.