Microsoft benadeelt Mecs op ongehoorde wijze

Theo Fortgens meldt dat de ongehoorde informatie-achterstand van de Oude Hap ontstaan is door een agressief spamfilter van Microsoft Hotmail. Zoals bekend heeft Ici Les Mecs S.A. pas gisteravond de tweede en derde brief ontvangen! Hierdoor was de ambitieuze productie-maatschappij niet op de hoogte van het bestaan de website van het Gala du demi-lune XLII en ook niet op de hoogte van de door de organisatie gestelde eisen. Nog een geluk dat de Mecs zelf al in een vroegtijdig stadium scripts en draaiboeken hadden geproduceerd… Het betekent wel dat Robert Dusoleil en Jean-Pierre du Rosée vandaag overuren maken om voor 18.00u vanavond een definitieve versie van hun storyboard op te kunnen leveren.

Uit het diepgaande onderzoek dat direct door Theo Fortgens, Props Manager van de Mecs, is uitgevoerd bleek dat de berichten door Microsoft zijn tegengehouden. Kwade tongen beweren dat Microsoft deze actie heeft uitgevoerd om de samenwerking tussen Mecs en Google verder onder druk te zetten…

One thought on “Microsoft benadeelt Mecs op ongehoorde wijze”

Comments are closed.